טיגון עמוק - טיפים 3/98

 26/3/98 

הארכת חיי השמן:
1. השתמש בשמן איכותי מתאים לטיגון.
2. חמם תמיד את הצ'יפסר חימום ראשוני באיטיות ובהדרגתיות למניעת אזורים חמים בהם יישרף השמן. (מטגנת מקצועית מצויידת בתוכנית אוטומטית לחימום ראשוני).
3. אל תמליח או תטבל את המזון לפני הכנסתו למטגנת או כאשר הוא במטגנת. מלח עוזר לשבירת השמן.
4. מים מזיקים לשמן. ייבש היטב את המזון לפני הכנסתו למטגנת.
5. אף פעם אל תוסיף שמן טרי לשמן שכבר התקלקל.
6. הסר מיד חלקיקים צפים בעזרת מסננת מתאימה.

בקרת טמפרטורה:
1. דאג לבדוק מידי פעם את דיוק טרמוסטט המטגנת בעזרת טרמומטר מתאים.
2. המנע מטיגון בטמפרטורה גבוהה, מעט מאוד מוצרים דורשים טמפרטורת טיגון גבוהה מ-180 מעלות.
3. כאשר סיימת לטגן עד לטיגון הבא, הורד את טמפרטורת השמן ל-90 מעלות, כך תחסוך באנרגיה וגם בשמן.

סינון:
דאג לנוהל סינון קבוע - סנן פעמיים ביום ואף יותר בהתאם להיקף השימוש.

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד