גלידה אמריקאית עם פסטור עצמי 6/06

 

מכונת גלידה אמריקאית הפכה להיות אחת מיחידות הרווח החשובות ביותר ברשתות המזון המהיר.

רשתות המזון המהיר יודעות גם לתרגם היטב את עלויות שעות העבודה.

ומה לעשות; מכונת גלידה מורכבת מעשרות חלקים וחומר הגלם הינו מוצר חלבי, והצורך בניקיון יסודי וחיטוי ברור מאוד. מה שמחייב השקעה של למעלה משעה ביום שכוללת - פירוק כל החלקים, ניקיון וחיטוי, ייבוש והרכבה בבוקר מחדש, טעויות בהרכבה, אבדן חלפים שעות הפסד.

במכונות של היום קיימת מערכת פסטור אוטומטית אשר תגרום לכך שבשעה שנקבעה לאחר סוף העבודה תכנס המכונה לתהליך פסטור בו יושמדו כל החיידקים, המכונה תחזור בעצמה למצב עבודה ותדרוש ניקיון יסודי הכולל שטיפה, פירוק והרכבה אחת לשבועיים בלבד.

נכון להיום כל חברה למזון מהיר מיישרת קו ורוכשת מכונה עם טכנולוגיה זאת מאחר שהמחויבות לחיסכון מחייבת.

 


צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד