אמריקן סרוויס 12/07

 

אמריקן סרוויס – AMERICAN SERVICE

 

 

שיטת ההגשה המועדפת באירועים של היום.

השיטה מחייבת שימוש בציוד מקצועי ובתהליך עבודה מבוקר

בתהליך מספר שלבים:

-      בישול המזון בדרך כלל בקומבי, מחבתות וכדומה.

-      צינון המזון בבלסט צילר.

-      "צילחות" , ( Plating ) – סידור המזון ע"ג הצלחת.

-      אחסון הצלחות המוכנות להגשה בקירור

-      שחזור המזון בעזרת קומבי או ארון שיחזור.

תוספת רוטב ועשבי תיבול טריים והגשה לשולחן .

השיטה מאפשרת הגשת מאות ואלפי ארוחות

ברמת הגשה ובטיחות מזון גבוהים ביותר,

כל זאת תוך פרק זמן קצר ללא "הלחץ" המאפיין את ההגשה בהגשה רגילה.

 

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד