גלידה - מכונות וניפוח OVERRUN

במכונת גלידה אנו מקפיאים תערובת בסיס לגלידה, בעת תהליך ההקפאה מתבצעת גם הקצפה של התערובת ובסופו של דבר ליטר אחד של גלידה מוכנה שוקל פחות מאשר ליטר אחד של תערובת.
ההקצפה הינה תהליך טיבעי ובמכונות גלידה מקצועיות תגיע לערך של כ-30%.
היצרניות המקצועיות למכונות גלידה הפכו את תהליך הניפוח למבוקר לחלוטין בעזרת משאבות לתערובת. המשאבה מערבלת ביחד תערובת (MIX) של גלידה עם אויר ויוצרת ניפוח קבוע בתהליך העבודה.
לניפוח הגלידה יתרונות רבים. גלידה מוקצפת טעימה משמעותית מגלידה כבדה בחסכון עצום בעלות חומרי הגלם.
החסרונות הם, המכונה יותר יקרה ונוספים עוד אלמנטים הדורשים אחזקה וטיפול.
ככלל רצוי לשקול שימוש במכונות עם משאבות ניפוח בכל מקום בו נמכרים מעל 50 מנות ביום.
כדאי לשים לב שמכונת ברד/אייס קפה בעלת יכולת ניפוח גבוהה תצמצם את עלות חומרי הגלם ב-30% ויותר.

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד