אסותא אשדוד

חברת "קירוסקאי פלבם" הקימה בבית החולים "אסותא" החדש באשדוד 7 מטבחים מצויידים בציוד הכי חדיש ומודרני. שווי הפרויקט כ-10 מיליון ש"ח. במסגרת הפרוייקט, הקימה חברת "קירוסקאי פלבם" במתחם "אסותא" באשדוד' מטבח חלב סטרילי לתינוקות, חדר אוכל ליולדות, מטבח ראשי, חדר הכנת בשר ו/או דגים, ועוד…. חברת "קירוסקאי פלבם" שהינה החברה הגדולה והמובילה בישראל בתחום שיווק ציוד למטבחים מקצועיים והינה בבעלות חברת "פלבם עין חרוד" – 50% וקבוצת "פל"- 50% סיימה בימים אלו פרויקט ענק של הקמת 7 מטבחים מצויידים בציוד החדיש והמודרני ביותר בתחום הגשת מזון לחולים במרכז הרפואי "אסותא" החדש באשדוד. שווי הפרויקט כ-10 מיליון ש"ח. אייל יקר מנכ"ל חב' "קירוסקאי פלבם" מציין, שבמסגרת הפרויקט הקימה החברה מטבח ראשי המשתרע על שטח של 950 מ"ר וכולל : 7 מטבחונים – כל המטבחונים מצויידים בציוד הכי חדיש ומודרני בתחום הגשת המזון לחולים. המטבחונים כוללים: מדיחי כלים תוצרת EUROWASH . מיקרוגלים תעשייתיים תוצרת SAMSUNG. מקררים תוצרת TECHNODOM. דלפקי עבודה מנירוסטה תוצרת פלבם עין חרוד. טרמינלים לעגלות חימום וקירור המזון. מטבח חלב לתינוקות – חדר סטרילי שם מכינים את תחליפי החלב לתינוקות מצוייד ב: דלפקי עבודה מנירוסטה תוצרת פלבם עין חרוד. מקפיאים ומקררים תוצרת FRIULINOX. בלסט צ'ילרים (מקרר את המזון לטמפרטורה הרצויה בדקות ספורות ומונע התפתחות של חיידקים/בקטריות) תוצרת FRIULINOX. בלנדרים תוצרת VITAMIX. חדר אוכל ליולדות – מזנון בסגנון בופה עוצב ע"י האדריכל מרסלו ברסטוביסקי. משרת את היולדות לארוחות בוקר צהריים וערב. הרעיון שעומד מאחורי סגנון הגשה של בופה הינו ליצור הפרדה בתחושה של חולה לעומת יולדת ולתת להן תחושה של בית מלון. דלפק בנוי מנירוסטה בציפוי זכוכית מאבן קיסר. מתקני הגשה מודרנים תוצרת פלבם עין חרוד. מטבח ראשי – משתרע על כ 950 מ"ר וכולל מדורי שטיפה וחיטוי ירקות, הכנת סלטים, מדור בשל-קרר, חדר הכנת: בשר, עוף, דגים, חדר BLENDING, מרכז חלוקת מזון אולמות בישול בשרי וחלבי, הדחת כלים וחדר הדחת תבניות. חדרי השטיפה של הירקות כוללים: מכונה לשטיפת ירקות אוטומטית תוצרת ELECTROLUX. מכונה לקילוף תפוחי אדמה ובצל. חדר הכנת סלטים כולל: קוצצי ירקות עם תפוקות גבוהות תוצרת ELECTROLUX. ספידי קטר 60 ליטר תוצרת ROBOTCOUPE. מדור בשל קרר כולל: שולחנות נירוסטה תוצרת פלבם עין חרוד. בלסט צ'ילרים תוצרת FRIULINOX. חדר הכנת בשר, עוף, דגים כולל: מקררי הפשרה תוצרת FRIULINOX. מטחנות בשר מקוררות תוצרת SIRMAN. מרככי בשר תוצרת HOBART. חדר BLENDIDNG כולל: דלפקים וארונות נירוסטה תוצרת פלבם עין חרוד. בלנדרים תוצרת VITAMIX. קטרים תוצרת ELECTROLUX. מרכז חלוקת מזון – המרכז משמש להכנת מגש מזון לכל חולה בהתאמה אישית עפ"י התפריט המומלץ עבורו ע"י הצוות הרפואי. המרכז כולל: מסוע תוצרת פלבם עין חרוד. עגלות מיוחדות לשמירה על מזון בטמפרטורה נמוכה תוצרת פלבם עין חרוד. מקררי עגלות תוצרת FRIULINOX. משטחי עבודה תוצרת פלבם עין חרוד. עגלות הגשה תוצרת SOCAMEL. אולמות בישול חלבי ובשרי – מצויידים בציוד הכי חדשני: קומביסטימרים SCC תוצרת RATIONAL. מחבתות חכמות תוצרת FRIMA. גרילי צדפה תוצרת TAYLOR. ציוד בישול – אינדוקציות, גרידלים, צ'יפסרים – תוצרת KUPERSBUSH. סירים 300 ליטר תוצרת רבונה. חדר שטיפת תבניות כולל: שולחנות תוצרת פלבם עין חרוד. מדיחי כלים גרנוליט תוצרת PLATINUM – מדיח זה נותן למפעיל גמישות בניקיון של הסירים וכלי הגסטרונום, למדיח 2 תוכניות אחת רק לשטיפה במים והשניה עם גרנוליט. חדר הדחת כלים כולל: מערך הדחת כלים החדיש ביותר מבחינת שיטת העבודה וכולל: מסוע מגשים עם לוכד סכום מגנטי ועגלה אוטומטית לאיסוף מגשים תוצרת HOBART. מדיחי כלים מסוג פרייטייפ עם מערכת לחסכון באנרגיה תוצרת HOBART. טוחן אשפה תוצרת HOBART. חדר הדחת עגלות/תבניות כולל: מדיח מיוחד לשטיפה וייבוש עגלות ההגשה תוצרת HOBART. חדר אוכל סגל – תוכנן ע"י האדריכל מרסלו ברסטוביסקי וחברת סיסתמה וכולל: מגוון רחב של דלפקי הגשה למזון חם/קר, מרקים, קינוחים ושתייה חמה וקרה וציוד הגשה תוצרת פלבם עין חרוד. מטבח בישול אחורי הכולל: ציוד בישול – גרידלים, צ'יפסרים תוצרת MARENO. מקררי עגלות תוצרת FRIULINOX. משטחי נירוסטה תוצרת פלבם עין חרוד. חדר הדחת כלים עם מדיח מתוצרת HOBART. מערך המזון תוכנן ע"י חברת סיסתמה. כל חדרי האוכל והציוד עומדים בתקנים של משרד הבריאות ובהשגחה של המכון הטכנולוגי בראשות הרב הלפרין.

דילוג לתוכן