מכונות קרח הן חלק בלתי נפרד מהציוד הנדרש במסעדות, ברים ומטבחים תעשייתיים. הן מספקות קרח באיכות גבוהה בכמויות מסחריות המתאימות לצרכים השונים של עסקים בתחום המזון והמשקאות. במאמר זה נסקור את סוגי מכונות הקרח השונות הזמינות בישראל, מאפייניהן, ונציע התאמה של מכונות הקרח לסוגי עסקים שונים.
מכונות אלו מייצרות קוביות קרח קשיחות ושקופות, והן הנפוצות ביותר בשוק הישראלי.
מכונות אלו מייצרות פתיתי קרח רכים וקלים לדחיסה, המתאימים לתצוגות מזון ולקירור.
מכונות המייצרות קוביות קטנות במיוחד או בצורת נאגטס המתאימות לדרינקים ומשקאות.
מכונות המייצרות קרח בצורת צינור חלול, פופולריות במיוחד בברים ומועדונים.
איטליזים דורשים קרח בעיקר להצגת מוצרי בשר טריים ולשמירה על טמפרטורה נמוכה.
עסקים המתמחים בדגים דורשים קרח באיכות גבוהה לתצוגה ולשמירה על טריות.
מסעדות בשר משתמשות בקרח למגוון מטרות – מקירור משקאות ועד לשימוש בהכנת תבשילים.
בתי קפה משתמשים בקרח בעיקר למשקאות קרים ולמשקאות קפה מיוחדים.
ברים דורשים מגוון סוגי קרח לסוגי משקאות שונים ולצרכים דקורטיביים.
קירוסקאי פלבם הינה החברה הגדולה בישראל לציוד למסעדות ומטבחים תעשייתיים, ומשווקת מגוון רחב של מכונות קרח לכל סוגי העסקים בענף המזון. החברה מציעה:
בחירת מכונת הקרח המתאימה לעסק היא החלטה חשובה המשפיעה על איכות המוצרים והשירות ללקוחות. חשוב להתאים את סוג הקרח וכמות הייצור לצרכים הספציפיים של העסק. קבלת ייעוץ מקצועי מחברות מובילות כמו קירוסקאי פלבם, המתמחות בתחום ומציעות ליווי מקצועי לפני ואחרי הרכישה, היא מפתח להצלחה בבחירת מכונת הקרח האידיאלית למטבח התעשייתי או העסק שלכם.