כיצד נגדיל את הרווחיות?

תמיד אנו מדברים על השורה הסופית, מכשור מתאים הוא הגורם העיקרי ביצירת הבדל בשורה הסופית.

ברוב עסקי המזון מבנה ההצעות וההכנסות הינו קשיח מאוד והשמירה על הרווחיות הינה מלחמה קשה ביותר. מטבע הדברים כאשר בשלב כזה מציעים לך להשקיע עוד בעסק ולרכוש ציוד חדש לפעמים הדבר אפילו מקומם.

כדאי לשים לב, שבסוגי מכונות רבות ההשקעה במכונה החדשה בצירוף מוצרים נוספים לתפריט אותו מגיש בית העסק, תתרום רבות לרווחיות בכל פעימת קופה.

בין המכונות ניתן למנות מכונות ברד, ייצור גלידה, גלידה אמריקאית, גלידה, מילקשייק, פופ-קורן, שתיה קרה, לימונדה, מסחטות מיץ, מיץ גזר, וטרינות חימום וקירור, גריל עוף, תנור לאפיה במקום, אינדוקציה, ופלים לגלידות ועוד...

מכונות אלו, להבדיל מהציוד הרגיל שהוא ציוד תפעולי, הינם מכונות המדרבנות קנייה אימפולסיבית והרווחיות בהם תגיע לכ- 80% מפעימת הקופה בניכוי מע"מ.

דרכים נוספות להגדלת רווחיות העסק הינה הקטנת התלות בספקים אחרים כגון: מכונה לייצור קוביות קרח תקטין ל-0 את חשבון קניית הקרח, קניית מכונת קפה תאפשר להוריד את עלויות רכישת הקפה ואת התלות בספק, רכישת קוצץ ירקות או מדיח כלים תחסוך עשרות שעות עבודה ובמספר העובדים הנדרשים. מכונת אספרסו אוטומטית תאפשר הכנת מגוון משקאות הקפה בצורה מקצועית ללא צורך בבריסטה מקצועי. (רשת סטארבאקס העולמית רכשה מחברה שוויצרית 4,500 מכונות קפה אוטומטיות לחלוטין לכל סניפי הרשת בעולם). תנורי פיצה מסוע יאפשרו הכנת פיצה מקצועית ללא צורך באופה מומחה ראה דוגמא רשתות הפיצה האמריקאיות. צ'יפסרים באויר מאולץ יחסכו כ-60% מחשבון הגז, ראה כל רשתות המזון האמריקאיות משתמשות בצ'יפסרים אלו. בישול באינדוקציה יחסוך 80% מחשבון הכיריים בחשמל. סירי בישול יחסכו כ-50% מחשבון הגז והרבה שעות עבודה הנדרשות לנקיון.

הרווח נמצא בידיים שלכם.

 

לנוחיותכם מצורפת בזאת טבלה שתאפשר לכם לחשב את הכדאיות:

 

השקעה בציוד:
מחיר מכירה למנה:
עלות המזון:
מספר מנות ליום:
מספר ימי עבודה בשבוע: 7                             
מספר שבועות עבודה בחודש: * 4.3
חודשים בשנה: 12
רווח למנה:
רווח ליום:
רווח שבועי:
רווח חודשי:
רווח שנתי:
החזר השקעה בציוד תוך:

* בחודש ממוצע 4.3 שבועות.

צור קשר
דלג על צור קשר

קבל הצעת מחיר

checked
עבור לתוכן העמוד