4 מדיחים מומלצים למטבח תעשייתי

השאירו פרטים
ונחזור אליכם בהקדם

4 מדיחים מומלצים למטבח תעשייתי

בתחום המטבחים התעשייתיים, שבו שולטות מצוינות קולינרית ושביעות רצון הלקוחות, הקפדה על תקנים סניטריים מחמירים וחתירה בלתי פוסקת ליעילות תפעולית הן מרכיבים חיוניים לאין שעור בהצלחת העסק.

בחירת מדיח כלים תעשייתי מומלץ למטבח תעשייתי מתגלה כזקיף שקט, השומר על מחוזות ההיגיינה ואופטימיזציית המשאבים, ולכן חשוב להכיר את השיקולים השונים שעשויים להשפיע על בחירת המדיח הנכון לכל עסק.

השיקולים שיסייעו לך בבחירת המיקסר שמתאים לצרכים העסקיים שלך

בחיפוש אחר מדיח מומלץ למסעדות, או כל מוסד קולינרי אחר, יש לשקול מספר גורמים. בראש ובראשונה, חשוב  להקפיד על תקני סנטריה והיגיינה מחמירים.

אלו יבטיחו סילוק של מזהמים ויבטיחו בטיחות בסביבת העבודה שתהדהד עד ללקוח. לצד שיקולים אלו, חשוב לקחת בחשבון את היעילות התפעולית, שתופסת את מרכז הבמה, שכן הקיבולת, מהירות הפעולה וצריכת האנרגיה של המדיח קובעים את שילובו החלק בזרימת העבודה במטבח, וחוסכים זמן וכסף כאחד.

יתר על כן, תכונות עיצוב ארגונומיות משפרות את השימושיות תוך הפחתת העומס על צוות העובדים. 

בנוסף, התאימות של המדיח לסוגי כלי אוכל, גדלים וחומרים שונים מבטיחה שימוש רב-תכליתי, כשטביעת הרגל הסביבתית של מדיח הכלים חשובה לא פחות, שכן יעילות מים ואנרגיה יכולה להשתלב עם יעדי הקיימות. לבסוף, דרישות התחזוקה והזמינות של תמיכה טכנית שומרות על אמינות ארוכת טווח.

הבחירה לא קשה כל כך.

הנה דוגמה ל- 4 מדיחי כלים מומלצים למטבחים תעשייתיים שיעשו עבורכם את הבחירה לקלה ואינטואיטיבית:

 

  1. מדיח סירים / תבניות כפול+ קיטור+ סל בסיסי וסל תבניות (הובארט – גרמניה Hobart)

 

 

מדיח סירים עובד כל קיטור

 

מדיח הכלים לסירים או תבניות של הובארט הגרמנית הוא פתרון חזק למפעלים קולינריים עם צורך בניקוי יסודי.

עם ממדים של 143.5 ס"מ רוחב, 94.5 ס"מ עומק וגובה של 198.4 ס"מ, הוא מכיל פריטים גדולים ללא מאמץ.

כולל ארבעה מחזורי הדחה וסלסלה בגודל 1240×700 מ"מ, מדיח כלים זה מבטיח ניקוי יעיל במגוון פרקי זמן.

הרבגוניות ופונקציונליות הקיטור שלו הופכים אותו לאופציה רב-תכליתית עבור סביבות מטבח תובעניות.

  1. מדיחי מסוע עם מיחזור אנרגיה ומייבש פינתי (Comenda – איטליה)

 

מדיח מסוע עם מייבש פינתי

 

מאיטליה, מדיח המסוע של Comenda מציג גישה חדשנית ליעילות ניקוי. עם ממדים של 195 ס"מ רוחב, 79 ס"מ עומק וגובה של 168 ס"מ, הוא מתגאה ביכולות מיחזור אנרגיה.

מדיח כלים זה מיומן בטיפול בנפחים גבוהים, ומספק תהליך ניקוי מתמשך.

שילובו של מייבש פינתי מייעל עוד יותר את תהליך שטיפת הכלים, מה שהופך אותו לאידיאלי למטבחים מהירים.

 

  1. מדיח צלחות עם קיבולת גבוהה (הובארט – גרמניה)

 

 

 

מדיח הכלים של הובארט, המיוצר בגרמניה, מגלם יעילות בצורה קומפקטית. מדיח כלים זה בגודל 63.5 ס"מ ברוחב, 74.2 ס"מ לעומק ו-196 ס"מ בגובה, מספק 50 סלים לשעה.

עיצוב דלת ההרמה הייחודי שלו חוסך באנרגיה, בעוד שהאפשרות של עד 48 מחזורים בשעה מבטיחה זרימת עבודה חלקה.

עם צריכת מים נמוכה וצריכת חשמל 6,600 וואט, זהו פתרון רב-תכליתי לעסקים המעניקים עדיפות לניקיון וחיסכון אנרגטי כאחד.

 

  1. מדיח כלים עם מרכך מים פנימי (Comenda – איטליה)

 

מדיח כלים תעשייתי עם מרכך פנימי בריח טוב
מדיח כלים תעשייתי עם מרכך פנימי

 

מדיח כלים קומנדה מאיטליה מציע פתרון ניקוי חסכוני במקום.

עם ממדים של 60 ס"מ רוחב, 62.5 ס"מ עומק וגובה 82.5 ס"מ, הוא מתאים למטבחים קטנים יותר.

מרכך המים הפנימי שלו מבטיח תוצאות ניקוי מיטביות. בנוי כולו מפלדת אל חלד, מדיח כלים זה עמיד והיגייני כאחד.

הוא פועל בהספק של 5,450 וואט, ונחשב נכס משמעותי עבור מטבחים קומפקטיים המחפשים ניקוי יעיל מבלי להתפשר על האיכות.

מאמרים נוספים

פלאנצ'ה חשמלית או גריל גז? המדריך המקיף לציוד הצלייה במטבח התעשייתי

המודח הראשון – מדריך למדיחי כלים תעשייתיים למטבח המקצועי שלך

גלידה הכי טובה – המכשירים המקצועיים ביותר להכנת גלידה

סוגי מקררי ויטרינות למסעדות

איך שגלגל מסתובב – 5 עובדות שלא (בטוח) ידעתם על מתקן שווארמה

חדשנות טכנולוגית במטבח מוסדי

המדריך המלא לשדרוג המטבח המוסדי

עצור! Freez – טיפול נכון ואחזקה של מערכות קירור שוק פריז'ר (ובלאסט צ'ילר)

מוציאים את המיץ – סקירה של מכונות להכנת מיצים למטבחים תעשייתיים, מסעדות, דוכני מזון ובתי קפה

ציוד למסעדות – שירות או מחיר – מה עדיף?

ציוד למסעדות – מילון המונחים שאתם חייבים להכיר

איך שומרים על רמת שירות לקוחות גבוהה במצב מלחמה?

מהיר אבל לא עצבני (חלק 1) – מיקרוגל מסחרי – תעשייתי למסעדה

טיפים מקצועיים חיוניים לתחזוקת ציוד מטבח למסעדות

10 עצות זהב למנהל מטבח תעשייתי

ציוד מקצועי למטבח המוסדי

4 מיקסרים ומלושים מומלצים למטבח תעשייתי

ציוד לבית קפה – 9 פריטים שאתם חייבים להכיר

ציוד מטבח מקצועי שכל פיצרייה צריכה

ציוד מומלץ וחיוני למסעדת בשרים קירוסקאי משפרים את המצוינות הקולינרית

ציוד יד 2 למטבחים או ציוד חדש?

מדריך מקצועי לפני רכישת מקרר למסעדה

ציוד מקצועי לפודטראק – משאיות מטבח נייד

ציוד לקייטרינג – ציוד למטבחי קייטרינג , קירוסקאי

5 בלנדרים תעשייתים מומלצים למטבח / למסעדה מקצועי

דילוג לתוכן