מדריך מקצועי לפני רכישת מקרר למסעדה

השאירו פרטים
ונחזור אליכם בהקדם

מדריך מקצועי לפני רכישת מקרר למסעדה

השקעה במקרר המתאים היא קריטית לכל מסעדה. לבחירה שתעשו תהיה השפעה משמעותית על תפעול המטבח, אחסון המזון והיעילות הכוללת.

סביר להניח שאתם יודעים מה הצרכים הכלליים שלכם, אך ככל שתכירו את סוגי המקררים המוצעים לכם ואת מגוון השיקולים שעשויים להשפיע על החלטתכם, כך תוכלו לעשות בחירה חכמה יותר.

לפניכם מדריך מקיף שיעזור לכם לקבל החלטה מושכלת בעת רכישת מקרר למסעדה שלכם.

 

עד כמה חשוב לתעדף את איכות המקרר?

כאשר קונים מוצרי חשמל למסעדה, ומקרר בפרט, האיכות צריכה להיות אחד השיקולים החשובים ביותר שלוקחים בחשבון. רצוי לא להתפשר על היבט זה, מכיוון שבחירה במותג אמין ומוכר נושאת עימה יתרונות חיוניים לעסק כמו מסעדה, ויש לכך מספר סיבות:

  1. עמידות – מקררים איכותיים בנויים להחזיק מעמד, והם יכולים לעמוד באתגרים שמציב מטבח מסחרי לאורך זמן.
  2. שירות אחריות ותיקונים – מותגים בעלי מוניטין מציעים בדרך כלל כיסוי אחריות טוב יותר ושירותי תיקונים מהימנים.

    זה מבטיח שלא תתמודדו עם זמן השבתה עקב תקלות. בהקשר זה, חשוב לציין, שזמן השבתה של מקרר הוא קריטי, שכן טיב הסחורה שמאוחסנת בו תלוי ביכולת שלו לקרר ולשמור על טריות המזון.

אילו סוגי מקררים קיימים בשוק?

מקררים מגיעים בסוגים שונים, הנותנים מענה לצרכים ספציפיים. ניתן לסווג אותם לפי ארץ הייצור (אמריקאי, איטלקי או סיני) או לפי ייעודם.

קיימים מקררים לתצוגהלקינוחים או ליינות, מקררים להפשרה של מזון, מקררי ביצים ועוד.

ככל שתבינו ותגדירו את הצרכים הספציפיים שלכם באופן מדויק, כך יהיה לכם קל יותר לבחור את סוג המקרר המתאים ביותר לדרישות המסעדה שלכם ואופי העבודה.

מקררים ייעודיים

לפני שתרכשו את המקרר שנחוץ לכם, עליכם להחליט אם אתם צריכים מקרר תצוגה להצגת קינוחים, יינות או מוצרים אחרים, או מקרר אחסון עם מדפים, מגירות או מקרר שוכב לאחסון סחורה.

הסוג שתבחרו צריך להתאים למטרה ולשימוש המיועדים, וכן למיקום המקרר – בפרונט של העסק או במטבח, במקום שבו המקרר אינו חשוף לקהל הרחב ומשמש את צוות המסעדה בלבד..

הגודל כן קובע

בבחירת מקרר למסעדה, גודל המקרר הוא שיקול מכריע. ודאו שהרוחב, העומק והגובה של המקרר שתרכשו מתאימים לצרכים הספציפיים שלכם תוך התחשבות בשטח ובמיקום הפנוי במטבח שלכם.

מקררים גדולים או קטנים מידי עלולים להוביל לחוסר יעילות, בזבוז מקום, ואף בזבוז חשמל.

שיקולי ניידות – עם או בלי גלגלים?

החליטו אם אתם צריכים מקרר עם גלגלים שניתן לנייד ולהזיז בקלות, או כזה עם מיקום קבוע.

הבחירה תלויה בפריסת המטבח שלכם, והאם אתם צופים את הצורך לארגן מחדש את מכשירי החשמל שלכם וסידור המרחב מעת לעת.

 

יעילות וחיסכון אנרגטי

בעידן שבו השיקולים האנרגטיים לוקחים חלק משמעותי בתהליך קבלת ההחלטות של הצרכנים, בחירה במקרר עם דירוג יעילות אנרגטית גבוהה תהיה חכמה.

זה לא רק יקטין את טביעת הרגל הסביבתית שלכם, אלא גם יעזור לכם להפחית את חשבונות החשמל שלכם.

חפשו מקררים בדגמים חדשניים חסכוניים באנרגיה וידידותיים לסביבה, זו השקעה משתלמת מאוד לטווח הארוך.

 

מגירות או דלתות?

הבחירה בין מגירות ודלתות תלויה בצרכים הספציפיים שלכם, בפריסה של המרחב ובמקום הפנוי שעומד לרשותכם. מגירות יכולות לספק גישה נוחה לפריטים מאוחסנים והן מצוינות לארגון, בעוד שדלתות מתאימות הרבה פעמים למקררי תצוגה. בכל אופן, האופציות קיימות במגוון סוגים  של מקררים, כך שתוכלו לבחור את האפשרות הכי נכונה עבורכם.

מנוע פנימי לעומת מנוע חיצוני

שקלו אם אתם רוצים מנוע פנימי או חיצוני. מנועים פנימיים שקטים ודיסקרטיים יותר, בעוד למנועים חיצוניים קל יותר לגשת לצורך תחזוקה. הבחירה שלכם תהיה תלויה בעיקר בפריסת המטבח שלכם וברמת העמידות לרעשים.

 

המקררים של קירוסקאי

Kiroskai היא חברה בעלת מוניטין, המציעה מגוון רחב של מקררים המותאמים לצרכים המגוונים של בעלי מסעדות.

החברה מספקת אחריות לשנתיים ושירות תיקונים מקצועי, מה שמבטיח שקט נפשי ללקוחות החברה.

ניתן לחקור את מגוון המקררים הנרחב באתר החברה, והצוות הבקיא יכול לעזור לכם בבחירת המקרר המושלם שיתאים לדרישות הספציפיות של המסעדה שלכם.

Kiroskai מתגאה בהצעת איכות, עמידות ושירות אמין שתהפוך את פעילות המסעדה שלכם לחלקה ויעילה יותר.

מאמרים נוספים

פלאנצ'ה חשמלית או גריל גז? המדריך המקיף לציוד הצלייה במטבח התעשייתי

המודח הראשון – מדריך למדיחי כלים תעשייתיים למטבח המקצועי שלך

גלידה הכי טובה – המכשירים המקצועיים ביותר להכנת גלידה

סוגי מקררי ויטרינות למסעדות

איך שגלגל מסתובב – 5 עובדות שלא (בטוח) ידעתם על מתקן שווארמה

חדשנות טכנולוגית במטבח מוסדי

המדריך המלא לשדרוג המטבח המוסדי

עצור! Freez – טיפול נכון ואחזקה של מערכות קירור שוק פריז'ר (ובלאסט צ'ילר)

מוציאים את המיץ – סקירה של מכונות להכנת מיצים למטבחים תעשייתיים, מסעדות, דוכני מזון ובתי קפה

ציוד למסעדות – שירות או מחיר – מה עדיף?

ציוד למסעדות – מילון המונחים שאתם חייבים להכיר

איך שומרים על רמת שירות לקוחות גבוהה במצב מלחמה?

מהיר אבל לא עצבני (חלק 1) – מיקרוגל מסחרי – תעשייתי למסעדה

טיפים מקצועיים חיוניים לתחזוקת ציוד מטבח למסעדות

10 עצות זהב למנהל מטבח תעשייתי

ציוד מקצועי למטבח המוסדי

4 מיקסרים ומלושים מומלצים למטבח תעשייתי

ציוד לבית קפה – 9 פריטים שאתם חייבים להכיר

ציוד מטבח מקצועי שכל פיצרייה צריכה

ציוד מומלץ וחיוני למסעדת בשרים קירוסקאי משפרים את המצוינות הקולינרית

ציוד יד 2 למטבחים או ציוד חדש?

ציוד מקצועי לפודטראק – משאיות מטבח נייד

4 מדיחים מומלצים למטבח תעשייתי

ציוד לקייטרינג – ציוד למטבחי קייטרינג , קירוסקאי

5 בלנדרים תעשייתים מומלצים למטבח / למסעדה מקצועי

דילוג לתוכן