צ'יפסר תעשייתי למסעדה הנקרא בשמו העברי מטגנת, מיועד לשימוש נרחב במטבח המקצועי ובעומסי עבודה גדולים.
המטגנת התעשייתית היא מכשיר לטיגון בשמן עמוק, והטיגון יתבצע כאשר השמן נמצא בטמפרטורת הטיגון שלו. הצ'יפסר משמש להכנת מגוון גדול של מאכלים כמו צ'יפס, בשר, וירקות מטוגנים. בעזרת צ'יפסר מקצועי תעשייתי בנפח גדול ניתן לטגן את המאכלים ביעילות.
חברת "קירוסקאי- פלבם" מספקת פתרונות של ציוד ומכשור למטבח המקצועי במקצועיות ובמומחיות.
כמו כן החברה מספקת מותגי צ'יפסרים איכותיים כמו Mareno, Henny Penny, Texas Gas ועוד.
ותוכל לקבל שירות וייעוץ ברכישת צ'יפסר בהתאם לצורכי העסק שלך. בנוסף תוכל למצוא בחברה מבחר גדול של צ'יפסרים בנפחים שונים לצרכים שונים.
זמן ההתאוששות של הצ'יפסר הוא הזמן שבו נדרש למכשיר הצ'יפסר להחזיר את השמן לטמפרטורת הטיגון שלו לאחר שהשמן התקרר בגלל המזון הקר שהוכנס לתוכו.
כלומר, כאשר מזון קר מוכנס לשמן, טמפרטורת השמן יורדת. ופרק הזמן הדרוש לשמן כדי לחזור לטמפרטורה המקורית שלו (בין 170 ל- 180 מעלות) הוא קריטי.
וזאת משום שככל שזמן ההתאוששות ארוך יותר, כך האוכל יהיה ספוג יותר בשמן.
ולכן כאשר ברצונך לבחור מכשיר צ'יפסר למסעדה או מכשיר צ'יפסר לבית קפה, או לכל עסק מזון אחר, חשוב שתבדוק האם זמן ההתאוששות של הצ'יפסר הוא קצר.