בתחום הקולינריה, האפייה והקונדיטוריה, שבהם יעילות, עקביות ואיכות עומדים כסטנדרט להצלחה, בחירת ציוד המטבח משחקת תפקיד מרכזי.
ברבים מהם, מיקסרים נחשבים לכלי עבודה הכרחיים.
בין אם מדובר בבחירת מיקסר מומלץ למסעדה, מאפיה, קונדיטוריה, או לעסקי הקייטרינג, המיקסר הנכון יכול לעשות את כל ההבדל הן ברמה התפעולית והן בתוצאה הסופית.
כשמדובר בחיפוש אחר מיקסר מומלץ למטבח תעשייתי, מידה אחת לא מתאימה לכולם. לכל עסק בתחום המזון יש דרישות ייחודיות הדורשות התאמה אישית של ציוד המטבח. ההשלכות של בחירת מיקסר לא מתאים יכולות להדהד בכל המטבח, ולהשפיע על הפרודוקטיביות, העקביות, ובסופו של דבר, שביעות רצון הלקוחות.
לפיכך, חשוב לקחת בחשבון את כלל השיקולים שמעצבים את תהליך בחירת המיקסר:
מתקשים לבחור? לפניכם סקירה של 4 מיקסרים מומלצים למטבחים תעשייתיים שיעשו עבורכם את הבחירה לקלה ואינטואיטיבית:
מיקסר הספירלה Mech מאיטליה הינו רב תכליתי ואידיאלי להכנת בצק למאפיות ופיצריות. עם 2 מהירויות, קיבולת 22 ליטר ויכולת להכיל עד 17 ק"ג, הוא מבטיח עקביות אופטימלית.
מערבל תלת פאזי זה מגלם חוסן ועוצמה עם ממדים של 40 ס"מ רוחב, 70 ס"מ עומק וגובה 68 ס"מ.
טווח 1 עד 1.5 כוחות סוס שלו מבטיח לישה יעילה של בצק, מה שהופך אותו לנכס יקר ערך במטבחים עמוסים.
המיקסר שעוצב על ידי GAM internat האיטלקית, מפשט את תהליך לישת הבצק. עם נפח קערה משמעותי של 32 ליטר ויכולת להתמודד עם 25 ק"ג, הוא בחירה מצוינת לעסקים ומוסדות קולינריים המחפשים איכות בצק עקבית ואיזון בין יעילות וביצועים.
המיקסר פועל בשתי מהירויות ומתאים להספק תלת פאזי.
עם ממדים של 43.5 ס"מ רוחב, 78 ס"מ עומק וגובה 80 ס"מ, הוא מציע פתרון קומפקטי למשימות שונות הקשורות לבצק.
המוט הידני של Dito Sama הצרפתית הוא כלי זריז אך חזק המיועד לדיוק. הוא כולל מוט 55 ס"מ וווריאטור, ואידיאלי למשימות הדורשות שליטה מעשית.
מימדיו הקומפקטיים (13.8 ס"מ רוחב, 12 ס"מ עומק, 86.5 ס"מ גובה) ועיצובו קל משקל (5.77 ק"ג) הופכים אותו למתאים למסעדות ולמטבחים בקנה מידה קטן. מיקסר זה פועל בהספק של 650 וואט ומציע מגע אומנותי ליצירות קולינריות.
המערבל התעשייתי של SPAR FOOD, שמקורו בטייוואן, מביא פתרון מקיף לייצור קולינרי בקנה מידה גדול.
עם סיר נירוסטה בנפח 50 ליטר, המצויד במנוע גיר, הוא מתהדר באמינות ובאורך חיים. באמצעות שלושת המהירויות (99/176/320 סל"ד) הוא משפר את הרבגוניות שלו להקצפת שמנת, ביצים, פירה, בצק לחם, בצק פיצה ובצק עלים.
גודלו מסתכם ברוחב 70 ס"מ, עומק של 82 ס"מ וגובה של 150 ס"מ, והוא מותאם להספק של 1500 וואט, מה שהופך אותו לפריט חובה למטבחים מסחריים הדורשים כושר ערבוב עקבי ובנפח גבוה.