ציוד מקצועי לפודטראק – משאיות מטבח נייד

פודטראק – טרנד מגניב ואיכותי לרוב – הוא משאיות שעברו הסבה למטבח מקצועי , תעשייתי, המתפקדות כמסעדה ניידת, מוצבים בנקודות חן עם נוף מפנק שמכניס לאווירה קסומה – מול הים, ביער, בנקודות מפגש בקיבוצים שונים ומושבים עם הרבה ירוק בעיניים והרבה טבע.

 

פודטראק – אנשים שונים ומאכלים שונים

כמו מסעדות, הפודטראק נוצר עם השפעה וסגנון מסוים לפי האדם שייסד אותו. כל אחד עם ההשפעה שלו והמקורות שהובילו אותו לפתוח את המשאית – המיני מסעדה, וכמגוון האנשים כך מגוון הסגנונות והמנות.

כיום , מספר שנים אחרי שהטרנד התחיל לתפוס תאוצה אי שם ב 2018 נוצרו מגוון של פודטרקים עם סגנונות קולינריים שונים, חלקם משתמשים בפרודוקטים שונים כגון: בשרים, גבינות, ירקות, שורשים, יין ,קפה ועוד.

  • פס חם – בשרים על האש, פיצות, אוכל מוקפץ, כריכים חמים, מרקים והרבה והרבה קפה.
  • פס קר – סנדוויצ'ים קרים, סלטים, קפה קר, יין וגבינות, דגים וסושי.

 

פודטראק – הקמה

ההקמה של הפודטראק היא עצמאית. כלומר זה לא מוצר מדף אלה הקמה של ממש, שמורכבת משאית או כלי רכב אחר בסגנון דוקאטו עם חלל גדול שמאפשר הכנסה של ציוד מטבח קצה תעשייתי מקצועי כגון:

  • מקררים – נירוסטה בגדלים שונים
  • דלפק עשוי נירוסטה או עץ המשמש כמשטח עבודה.
  • מדפים או ארונות המאפשרים אחסון של פרודוקטים יבשים.
  • ברז
  • תנורי אפייה מקצועיים – לרוב תנורי פיצה שולחניים, בעלי תא אחד.

כל פוד טראק מאובזר עם שמשיה להצללה של הלקוחות המזמינים ולעיתים יגרור אחריו עגלה עם כיסאות ושולחנות, מפות, כלי הגשה (צלחות, כוסות ואריזות Take Away).

ההבדל בין מטבח של מסעדה לפוד טראק

להבדיל ממסעדה, בית קפה או חברת קייטרינג – מטבח הקצה של משאית האוכל  (פוד טראק) לא יהיה ערוך להכנות, עיבוד מזון במיקסרים או בלנדרים (כן יש אפשרות להכנת שייקים ומיצים אך כנראה שברוב המקרים לא מעבר), השריות, תנורי התפחה ללחמים וכו'.

במילים אחרות, הפודטראק נשען ברובו על אוכל מוכן – את ההמבורגרים יקצצו מבעוד מועד, את חזה העוף יחתכו מראש, את הדגים יכינו כך שיהיו מוכנים לטיגון, המרק יגיע במיכל אטום כשמה שנשאר הוא לחמם.

 

איזה ציוד מקצועי למטבח כן יעשה שימוש בפודטראק?

בהתאם לסגנון כך ייקבע איזה ציוד תכיל משאית הפודטראק.

אם בתחילת המאמר פירטנו על סוגי המנות שהשפים מכינים, נעבור עכשיו בהתאמה על סוג הציוד המקצועי למטבח הקצה של הפוד טראק.

הציוד חייב להיות במידות יחסית קטנות יותר, לרוב לא יכלול אמצעי הדחה ויהיה מאוד ממוקד.

אספנו מספר קטגוריות מהן ניתן יהיה למצוא סוגי מוצרים שונים:

פלאנצ'ה -גרידל על גז – נועד לטיגון של בשר, מעולה להמבורגרים, מעורב, חזה עוף, בשר קצוץ, ירקות ועוד.

תנורי פיצה שולחניים – תנורים מקובעים, בעלי כושר חימום גבוה לאפיית פיצות טריות או קפואות, חברת קירוסקאי מציעה את תנור הפיצה של  Effeuno המגיעים עם אבן או ללא.

 

תנור פיצה לפודטראק

 

מקררי שתייה תחתון או מקרר מתחת לדלפק – המגיע במגוון גדלים עם גימור חיצוני של זכוכית או נירוסטה ומשמש לאחסון מוצרי מזון ושתייה קלה.

 

צ'יפסר רגיל או כפול  – צ'יפסר תעשייתי למסעדות, אנו ממליצים על צ'יפסר סלים, חד תאי בנפח 20 ליטר.

 

 

גריל נקניקיות – להכנת נקניקיות (יהיו כאלו שיעדיפו את הפלאנצ'ה)

 

גריל נקניקיות מקצועי למסעדות

 

בלנדרים מקצועיים להכנת משקאות ושייקים – ניתן לצפות בקטגוריית בלנדרים למשקאות באתר קירוסקאי

 

בלנדר מקצועי למסעדות

 

מכונות ברד, מכונות גלידה רכה, מכונות שתייה ומיצים – מוצרים שהם חובה בחלק מהפוד טראקס העונתיים הפונים לקהל הילדים במקומות בילוי במיוחד בעונת הקיץ.

 

מכונת ברד מקצועית לפודטראק

 

לסיכום,

בין אם אתם שפים מנוסים, מתחילים או אפילו יזמים עם חזון עם חלום – מה שעומד בלב העסק הוא הציוד המקצועי למטבח. ככל שיהיה ממוקד יותר, איכותי, קומפקטי, בעל כושר עבודה הבסיס יהיה להצלחה של המיזם.

במידה ויש לכם שאלות או התלבטות בנוגע לציוד כזה או אחר למשאית האוכל שלכם, אתם מוזמנים להגיע לאולם התצוגה המרכזי של קירוסקאי או להשאיר לנו פרטים ולשוחח עם אחד הנציגים המקצועיים שלנו.

 

להתראות בדרכים, בתיאבון ובהצלחה!

 

השאירו פרטים
ונחזור אליכם בהקדם

דילוג לתוכן