גלידה הכי טובה – המכשירים המקצועיים ביותר להכנת גלידה

השאירו פרטים
ונחזור אליכם בהקדם

גלידה הכי טובה – המכשירים המקצועיים ביותר להכנת גלידה

Kiroskai מציעה מבחר פרימיום של מכונות גלידה המיועדות לענות על הצרכים של מטבחים מקצועיים, חנויות קינוחים וגלידריות. המכונות שלנו מספקות תוצאות ברמה גבוהה ביותר,  בדיוק וביעילות בהכנת גלידת שמנת בסגנון אמריקאי, ג'לאטו או סורבה מרענן.

הסוד להכנת גלידה מושלמת

גלידה אמריקאית מאופיינת במרקם הקרמי ובטעמה העשיר, המושגים באמצעות תכולת שומן חמאה גבוהה (10-16%) וחפיפה נמוכה (שילוב אוויר). מבחינה טכנית, הבלילה נמחצת בטמפרטורות קרות כדי ליצור את המרקם החלק שמאפיין את הגלידה האהובה.

מבחינה קולינרית, הבסיס הרב-תכליתי של הגלידה מכיל מגוון טעמים, ערבובים ותוספות, מה שהופך אותה לאחת הבחירות הפופולריות לקינוח או לפינוק מתוק ומושלם.

מכונה מקצועית להכנת גלידה

 

מכונות רצפתיות להכנת גלידה

מכונות גלידה רצפתיות אידיאליות לייצור בנפח גבוה. הדגמים הזמינים באתר מציעים תפוקות של 35 ק"ג או 60 ק"ג לשעה, ומצוידים בתכונות מתקדמות, הכוללות:

  • מחזור הקפאה אוטומטי לעקביות האידיאלית בהתבסס על סוג התערובת והכמות.
  • מחזור הקפאה חצי אוטומטי, כולל הגדרות לשמירה על העקביות.
  • מערכת דיוק מוגנת בפטנט, הפועלת בטמפרטורות מדויקות כדי להבטיח איכות עקבית.

מכונת גלידה רצפתית

מכונות גלידה דלפקיות

לחללים קומפקטיים יותר, מכונות הגלידה הרב-תכליתיות שלנו מציעות מגוון אפשרויות:

  • מכונת ג'לאטו וסורבה, המייצרת עד 4 ליטר למחזור, עם יכולת לערבב מרכיבים נוספים.
  • מכונת גלידה קשה, המציעה תפוקה של 7 ליטר לשעה ומושלמת לפעולות בקנה מידה קטן.
  • מכונה דלפקית עם קיבולת גבוהה, המייצרת עד 15 ק"ג לשעה עם מחזורי הקפאה אוטומטיים וחצי אוטומטיים.
  • דגם אלקטרומכני, הכולל גליל הקפאה אנכי, מערבל פלדה עמיד ותפוקה של 8.8-11 ק"ג לשעה.
  • לצפייה במכונות גלידה דלפקיות לחצו כאן

מכונת גלידה שולחנית

 

למה לבחור בקירוסקאי?

הצוות שלנו מספק ייעוץ מותאם אישית שיעזור לך לבחור את המכונה המושלמת לצרכים שלך. משלב הבחירה, דרך ההתקנה והתפעול הראשוני ועד לתחזוקה ותמיכה באחריות, אנו מבטיחים חוויה חלקה. 

מכונות הגלידה של קירוסקאי ציוד מקצועי למסעדות ומטבחים מבית המותגים המובילים בעולם ייקחו את הקינוחים שלך לשלב הבא. המכונה עלינו, את הטעמים המומלצים ניתן לך לבחור.

מאמרים נוספים

פלאנצ'ה חשמלית או גריל גז? המדריך המקיף לציוד הצלייה במטבח התעשייתי

המודח הראשון – מדריך למדיחי כלים תעשייתיים למטבח המקצועי שלך

סוגי מקררי ויטרינות למסעדות

איך שגלגל מסתובב – 5 עובדות שלא (בטוח) ידעתם על מתקן שווארמה

חדשנות טכנולוגית במטבח מוסדי

המדריך המלא לשדרוג המטבח המוסדי

עצור! Freez – טיפול נכון ואחזקה של מערכות קירור שוק פריז'ר (ובלאסט צ'ילר)

מוציאים את המיץ – סקירה של מכונות להכנת מיצים למטבחים תעשייתיים, מסעדות, דוכני מזון ובתי קפה

ציוד למסעדות – שירות או מחיר – מה עדיף?

ציוד למסעדות – מילון המונחים שאתם חייבים להכיר

איך שומרים על רמת שירות לקוחות גבוהה במצב מלחמה?

מהיר אבל לא עצבני (חלק 1) – מיקרוגל מסחרי – תעשייתי למסעדה

טיפים מקצועיים חיוניים לתחזוקת ציוד מטבח למסעדות

10 עצות זהב למנהל מטבח תעשייתי

ציוד מקצועי למטבח המוסדי

4 מיקסרים ומלושים מומלצים למטבח תעשייתי

ציוד לבית קפה – 9 פריטים שאתם חייבים להכיר

ציוד מטבח מקצועי שכל פיצרייה צריכה

ציוד מומלץ וחיוני למסעדת בשרים קירוסקאי משפרים את המצוינות הקולינרית

ציוד יד 2 למטבחים או ציוד חדש?

מדריך מקצועי לפני רכישת מקרר למסעדה

ציוד מקצועי לפודטראק – משאיות מטבח נייד

4 מדיחים מומלצים למטבח תעשייתי

ציוד לקייטרינג – ציוד למטבחי קייטרינג , קירוסקאי

5 בלנדרים תעשייתים מומלצים למטבח / למסעדה מקצועי

דילוג לתוכן